Verhuizing per 14 januari

Sinds het begin van de gemeente 15 jaar geleden, mogen we gebruik maken van het Esdal College in Borger voor onze kerkdiensten; daar zijn we de school erg dankbaar voor!

Het huidige gebouw dateert uit 1929 en is in de loop van de tijd verouderd geraakt. Eind 2022 werd begonnen met de bouw van een prachtig nieuw schoolgebouw in Borger aan de IJzertijdstraat 2. Dat is in de wijk de Daalkampen, naast de brandweer/ambulance post.

Begin december werd het gebouw opgeleverd. De verhuizing is grotendeels afgerond en de school gaat op de nieuwe locatie beginnen in de week van 8 januari. Onze gemeente zal DV vanaf zondag 14 januari haar kerkdiensten voortaan gaan houden in het nieuwe gebouw.

Vol dankbaarheid kijken we terug op de goede tijd die we mochten beleven in het oude gebouw. Vol blijdschap zien we nu uit naar alles wat God de komende jaren op ons pad gaat brengen op deze mooie nieuwe locatie!